Veckans budskap/kort från Monika 89#/ Tarotguiderna.se. Kortet blev; två i bägare!

0

Hoppas ni har det bra trots kylan? Själv har jag börjat rensa och fixa hemma-ja, nåt som händer varje vår men så skönt när det är klart. Kan bli lite ommöblering på köpet.

Kortet för veckan: Två i bägare:

Varje kort kan innehålla en en massa vetskap eller en hel vetenskap och står ofta för flera olika saker men just detta kort är för mig healing av dig själv eller av en relation, tvåsamhet-dualitet. Kan vara en brusten relation som återskapas efter en tids vila eller eftertanke.

Försoning, passion och en massa kärlek hör också ihop med detta kort. Men det kan också vara ett möte med någon man håller kär eller att den personen kommer att betyda mycket framåt.

Ibland kommer detta kort även för dig själv-att du behöver läka och heala dig med ny fräsch energi eller tankar. Du kanske ser saker på nytt efter ditt läkande?

Ofta handlar det dock om återförening av en kär vän eller partner men om frågan inte gäller kärlek kan det vara att man tar nya tag efter en tids tystnad eller vila. Vad din fråga än må handla om så kan du översätta detta kort som en slags nystart. Handlar det om ren andlig utveckling så kan det behövas en tids “tystnad” när man inte agerar för att sedan återuppta utvecklingen med nya tankar eller inställning.

Har det blivit en schism mellan dig och någon god vän så hittar ni tillbaka när egot ställts åt sidan. Så kärleken vinner oavsett om det är vänskap eller passion!

Vill du ha en mer privat konsultation eller läggning så finns jag på Tarotguiderna.se Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du till mig direkt. Idag Onsdag finns jag tillgänglig 17-19.00. Imorgon Torsdag 11-13 samt 17-20.00. Vill önska alla kunder och läsare en fin fortsättning på veckan som är i healingens tecken. Kram/ Monika 89#

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke