Här kommer veckans budskap/kort från Monika 89#/Tarotguiderna.se

0

Dagens kort; Djävulen. Kan låta skrämmande men oftast är detta kort en bra vägvisare på saker som ännu kanske inte är så uppenbara, ser det som en hjälp att påverka sina handlingar, hur man kan agera eller tankar!

Ser man på kortet så handlar det mycket om begär och att släppa efter för sina lustar istället för att ta kontroll över situationen. Det kan vara inre egenskaper men också beroende, bekräftelsebehov, droger, shopping, spel eller kontrollbehov.

För mig när jag lägger Tarot så slår detta kort aldrig fel. Oftast handlar det om ovanstående situationer men jag kan få en lite mer nyanserad betydelse vid en hel läggning, alltså beroende på korten runt omkring och deras positioner.

Vid några tillfällen handlar det också om att byta/bryta ett mönster eller att släppa en väg som inte tillför något positivt. Man kanske har stretat och kämpat med något länge utan att se att det är dags att gå andra vägar eller att släppa fokus på kampen för att kunna se saken ur andra vinklar. Du kan också ha jobbat för hårt,för länge och utan att lagga dig med energi alternativt ledighet. Börja sätta gränser för vad som är rimligt för dig.

Djävulen är egot i egen hög person och vi i fysiskt form har alla ett ego men ibland handlar det om att vinka bye bye till egot och själv ta kommandot! Så beroende på vilket sätt kortet kommer upp så talar det om vilka förändringar vi skulle må bäst av att göra eller lämna gamla rädslor och behov som inte längre gynnar oss! Ibland har man suktat efter nåt eller någon utan positivt resultat och man vägrar ge upp-då betyder detta kort att det är dags att byta tankeställning!

Detta kort kan vara dig till hjälp och visa att du inte ska vara rädd eller skada dig själv mer för det finns lösningar , det är du som bestämmer! kortet kommer oftast när något som kanske från början var positivt istället blivit negativt eller jobbigt, det är nu du har möjligheten att bryta det som tar din kraft!

Nästa vecka kommer nya Tarotkort med Posten till mig, ska bli kul att lägga upp lite nya bilder/kort också. Vill du ha en personlig läggning så finns jag Monika idag Söndag på Tarotguiderna.se 16-19.00 och i morgon 1/2 kl: 11-13 17-19.00 samt 22-23.00. Tel:0939-2959 eller fast pris 30 min 0939-2956 oavsett vilket nummer du väljer så slå 89# efter så kommer du direkt till mig!

Önskar alla kunder och läsare en fin fortsättning på Söndagen och veckan tills vi hörs igen! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke