Veckans budskap/kort från Monika 89#/Tarotguiderna.se! “judgement” eller “domedagen”!

0

Kortet kan låta lite tråkigt men det behöver det verkligen inte vara domedagen kan komma som en lösning på något efterlängtat eller när det är dags att göra ett val. Kan vara ett val du redan bestämt som blir bra i slutändan.

Kortet hör till stora arkanan och står för stora och viktiga beslut inför framtiden.

Om man t ex vantrivs på sitt jobb och inte orkat ta steget att söka nytt kan detta kort betyda att något händer som gör att man äntligen kommer sig för. Eller så kan det också handla om en tvist som äntligen når en lösning.

Kortet står för förändring/konsekvenser som t ex av tidigare handlingar eller att man äntligen mognat i en process, kan vara en tvingade förändring som leder till frigörelse eller en belöning.

Kortet i sig handlar om val man gjort eller måste ta. Och valsituationer är livet fullt av. Ibland kan det vara att man vet att man borde ta steget i från något eller mot något bättre. Då kan man känna frigörelse och eller bli belönad för sitt val. Det är inte alltid frivilliga val men när vi vågar hoppa så kommer vi se att det var värt det till 100% och undra varför stretade jag emot? Det kan vara det bästa som hänt dig och ge dig ny fräsch energi för nästa steg!

Men grunden är tydlig – vi kan välja att våga gå mot en förändring. Lägg grunden väl så har du inget att vara orolig för! Det du behöver är ett gott omdöme och att göra saker av “rätt” anledning.

Har man lagt en bra grund och handlar efter det rätta så kommer man att bli belönad!

Vill du ha en personlig läggning så finns jag Monika 89# på Tarotguiderna.se i morgon Torsdag: 17-19 samt 21-22.00, Fredag 11-13.00, Lördag 10-11.00, söndag 16-19.00. Tel:0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke