Dagens budskap/kort från Monika 89#/Tarotguiderna.se I dag har jag dragit “Solen”.

0

Valde att ta med två olika solar från separata Tarotlekar. Den skiljer ofta lite i färg eller omgivning även om solen är huvudobjektet.

Solen är över lag ett mycket positivt kort och på ja eller nej frågor står kortet för “ja”!

Om kortet kommer efter en tid när man fastnat eller haft det tufft så visar solen att nu kan du lämna det gamla bakom dig. Solen kan översättas i alla möjliga sammanhang eller situationer. Kortet kan betyda vänskap, gemenskap, glädje, kärlek, fest,att man delar förtroende mm.

Solen är en mycket stark energi, den starkaste lysande “lampan” vi har! Tänk bara hur den förser alla människor med ljus, kraft, styrka, d-vitamin och värme. Den får allt att gro, växter, djur,människor och natur att frodas, ger oss värme. Den får våra kroppar att behålla väsentliga funktioner tack vare d-vitaminet. Men solen kan också få oss att känna oss lättre och få mer glädje i sinnet!

Solen i Tarot betyder framgång men kan också hjälpa dig att så ett nytt frö, lämna det gamla bakom dig och ta dig an nya spännande projekt.

Oavsett din fråga så står detta kort för framgång. Det kan gälla kärlek, relationer, känslomässiga situationer eller materiella frågor. nu har dessa frågor äntligen möjlighet att få lysa i solens glans!

Ibland kan det handla om att lämna negativa tankemönster och känslor och nu gå mot något mycket mer positivt. Man kan också helt plötsligt hitta en öppning/lösning på något som inte fungerat – nu blir allt lättare kring din fråga eller situation.

Vill du ha en personlig vägledning så finns jag på Tarotguiderna.se idag Söndag 16-20, imorgon Måndag 25/1 kl: 11-13 samt 17-19.00. Tel: 0939-2959 på minutpris eller fast pris/30 min, tel: 0939-2956, välj 89# så kommer du direkt till mig. Övrig tid enligt schema hemsidan. Önskar alla kunder och läsare en fin fortsättning på kvällen och en lika fin vecka tills vi hörs eller “ses” nästa gång! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke