Veckans budskap/kort från Monika 89#/Tarotguiderna.se Idag har jag valt fyra i stavar!

0

Fyra i stavar för mig är ofta en ny fräsch grund att stå på både mentalt och fysiskt eller materiellt. Det kan också stå för en oväntad tur med något.

Stavar står för energi/eld och ofta är det rätt snabba händelser som kommer i rullning när detta kort är iblandat. Ibland kommer kortet efter att man strävat mot ett mål, kanske en längre tid och så plötsligt händer det!

I kärlek kan det vara att man fördjupar sin kontakt med partnern eller t o m bröllop, partnerskap, samboskap eller glädjande samvaro med familj och vänner om det är mer allmänt kring relationer.

Har du en fråga om t ex hur ditt företag kommer arta sig så är detta ett mycket positivt kort och kan betyda att man går in i det med t ex en affärspartner och att man skapar en ny grund tillsammans-det kan variera lite beroende på eventuella kringliggande kort som kan ge fler svar på frågan. Detta kort är ett väldigt positivt oavsett frågeställning.

Har du funderingar på ett nytt jobb? och du har sökt en tjänst så visar detta kort en ny grund. På en ja eller nej fråga betyder kortet “ja” Så vad väntar du på? Plocka fram champagneglasen och fira!

Vill du ha en mer personlig läggning så finns jag ” Monika” på Tarotguiderna.se på Torsdag 21/1 kl: 11-13 samt 17-19.00. Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! Du kan också ringa på vårt “fast pris” nummer och samtalet varar 30 min, tel:0939-2956. Önskar alla läsare och kunder en fin fortsättning på veckan! Kram/ Monika 89#

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke