Budskapet/kortet för veckan: Drottning i stavar! Idag finns jag Monika 89# på Tarotguiderna.se 16-19.00. Firar för övrigt en halv miljon läsare idag! Tacksam att just du läser mina bloggar och budskap! <3 Välkommen att läsa och att ringa mig! <3

0

Drottning i stavar är handlingskraft och beslutsamhet att styra mot det mål man har satt! Stavar hör till elementet eld, då kan man räkna med action både i handling och tanke!

Kortet i sig står för en självständighet, drivkraft, självförtroende, viljestark och framgångsrik kvinna. Drottning i stavar strävar ofta efter en hög position eller innehar en sådan i arbets eller föreningslivet.

Kortet kan betyda att en viss situation kräver affärssinne och kunskap om du frågar om t ex jobb eller företag.

Helt allmänt kan kortet stå för att du ska tro på dig själv och att du har förmågan att göra de rätta sakerna. Att du ska använda dina kunskaper men om du är osäker så tar du hjälp av en annan kunnig person.

På frågor om framtiden som t ex “kommer jag att starta ett eget företag”? Så är detta kort en fin vägledning för vad du behöver göra som t ex börja att dra i trådar, undersöka förhållande du måste veta om eller att göra grundarbetet för att sedan köra igång med fler kunskaper, energi och självförtroende!

Personer kopplade till detta kort är ofta kvinnor som tror på sig själva och är jämna i humöret, dock inte utan temperament-det hör till eldtecknet. Men denna kvinna vågar visa vem hon är och även säga i från om något är galet. Jämnheten gör att hon kan lägga fokus på sitt mål utan att distraheras av det yttre.

Oavsett din fråga så tänk; självförtroende, kunskap, makt och framåt driv!

I morgon Måndag 18/1 finns jag på Tarotguiderna.se kl ; 11-13 samt 17-19.00 och 22-23.00. Tel 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig “Monika”. Du kan också välja “fast pris” /30 min och då är numret; 0939-2956, välj 89#. Önskar alla läsare och kunder en fin vecka från mig! Kram/ Monika <3

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke