Budskapet/kortet för veckan ” Ess i svärd” från Monika 89#/ Tarotguiderna.se. För personlig läggning/vägledning så finns jag på Tarotguiderna.se idag Onsdag 16-19.00. <3

0

Veckans kort eller elementet luft och kopplas till vinter, och vinter har vi nog fått så det räcker i blir över på de flesta håll i Sverige!

Ess i svärd är alltså i elementet luft, luft står för känslor eller mer vårt mentala varande och vårt tänkande i olika situationer. Men också attityder, åsikter och vår förmåga att vara rationella. Intellektet kopplas också till detta element.

Ofta är det vårt sinne som sätter hindren eller att vi låter rädslor påverka vårt agerande mm. Men just detta kort står ofta för nya insikter, seger, skarpsinne,triumf. Men också din viljas makt.

Om frågan gäller kärlek kan det handla om stark kraft men även inom kärleken kan det vara tvära kast. Detta är för mig “dramakortet” och handlar ofta om en stormig relation och vilka förändringar man kan göra för att möta varandra. Och eller att hitta de rätta nycklarna för att nå varandra.

I allmänna frågor kan detta kort stå för att viktiga beslut ska göras och att du behöver balansera både intellekt, känsla och handlingsförmåga inför detta beslut, inte enbart gå efter hjärtat i detta fall. Här behövs skarpsinne oavsett vad det handlar om.

Du kan också kämpat med något och helt plötsligt hittat verktygen att vända situationen till din fördel.

För personlig rådgivning/läggning så finns jag på Tarotguiderna.se idag 13/1 kl; 16-19, imorgon Torsdag 17-20 samt 21-22.00. Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig. Ha en fin vecka och ta hand om dig, jag återkommer med ett nytt inlägg på Söndag! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke