Åtta i stavar blev kortet/budskapet för Söndag-Onsdag från Monika 89#/ Tarotguiderna.se. Idag på Tarotguiderna.se 16-20.00 <3

0

Åtta i stavar blev kortet jag valde denna för mig första vinterdag med snö. Snön lär inte stanna men vardagen rullar på.

Åtta i stavar hör till elementet eld och just detta kort är kommunikationskortet nummer 1! Kortet står för eld/energi, snabba händelse och kommunikation. Men kortet kan också översättas till handling, att det börjar hända saker och det i en snabb takt.

Väntar du besked på något så kan åtta i stavar betyda ett lyckligt slut på något. Stavarna som är eld/energi visar därför action, snabba besked eller beslut till din fördel. Helt allmänt har du nu styrkan och kraften att styra saker åt det håll du vill och kreativiteten är på topp. Så kavla upp ärmarna och sätt i gång!

Om du väntar t ex en insättning så visar kortet att nu kommer det hända saker och det snabbt. Du får översätta frågan till din situation och vad du står inför just nu. Kortet kan också betyda att du får ett mail, sms eller samtal du länge väntat på med positiva besked eller ett positivt svar på ett jobb du sökt. Och har man ingen särskild situation att översätta till så kan det vara bra att veta att nu är rätt tid att sätta i gång eller få ett positivt avslut på något.

Idag 10/1 finns jag på Tarotguiderna.se 16-20.00, Imorgon Måndag 11-13 samt 17-19.00. Tel: 0939-2959 välj 89# så kommer du till mig direkt. Jag jobbar både med korten, intuitionen och medialt som kanal mellan våra världar. Ibland använder jag endast guidernas information och ibland kombinerar jag mina olika förmågor, allt beroende på situation. Önskar Er en fin fortsättning på helgen och välkommen att ringa mig. Kram/ Monika 89# <3

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke