Veckans budskap/kort från Monika 89#/Tarotguiderna.se.

0

Kortet jag valt är Ess i stavar. Nu talar vi energi! Ess i stavar kommer ofta då någonting tar fart, man får ny energi eller något som tidigare påbörjats äntligen tar fart. Stavar är ju eld, eld är energi i sin kraftfullaste form.

Kanske har du varit kraftlös ett längre tag och får nu tillbaka din energi eller så kommer du på en ny tanke/riktning att sträva mot?

Det är också vanligt att relationer som gått på halvfart får en nytändning när detta kort dyker upp. Ibland kan det vara så enkelt att man ser sin kära, sina vänner eller ett projekt på ett helt nytt sätt.

Ess i stavar är ett väldigt positivt kort helt allmänt men det kan också betyda att du byter jobb eller bostad likaväl som att du går mot nya mål.

Oavsett vad den nya energin står för så är det rätt tid att få saker gjorda. Ofta har man gått och funderat på något nytt eller en förändring sen ett tag men nu blir det äntligen av och det med full fart!

Idag Onsdag finns jag ” Monika 89#” På Tarotguiderna.se kl 17-19.00, imorgon Torsdag kl; 11-13 samt 17-19.00. Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig. Ps vi har även ett “fast pris” nummer/30 min tel: 0939-2956. Hoppas vi hörs och så önskar jag alla en god fortsättning! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke