Veckans budskap/kort från Monika 89# Tarotguiderna.se. Kortet jag valt; “Upplevande” Och god fortsättning på det nya Året! <3

0

Hoppas Julen och början på det Nya året varit bra? Nu har vi börjat det nya året och årets första kort från mig är “upplevande”

Detta kortet påminner oss om att vara här och nu i stunden eller känslan. Kortet kan dyka upp om vi behöver vara i nuet, känna här och nu och inte på gamla minnen eller känslor. Visst väcker många saker våra minnen så som kort från tidigare kan väcka minnesbilder. Men kortet upplevande är mer att din känsla behövs här och nu.

Kortet kan dyka upp inför ett vägval där du behöver känna vad just du vill. Utifrån dig själv och inte utifrån minnen eller andras behov.

Kvinnan på bilden klappar/omfattar träd men jag skulle hellre förmedla känslan du får just när du stryker över siden eller en mjuk katt, eller ett litet barns kinder, just den känslan, att låta dig känna den mjuka känslan eller njuta av kontakten i någons blick. Finns nåt härligare än att möta ett litet barns helt oförställda blick? (De är dessutom mästare på att vara här och nu!) För just där och då är du i själva upplevelsen. Kortet uppmanar dig till att låta dig känna och vara i nuet och att njuta av den känslan till 100 %.

Detta kort kan även komma när vi är eller varit i stress och vi inte tagit oss tiden till att känna och vara närvarande utan bara rusat på. Kommer kortet inför ett val du ska göra så vänd dig inåt och känn; vad vill du? Vart ska du? Vad mår du bra av? Tillåt dig välja efter din känsla och lita på att det blir bra! <3

Måndag 4/1 jobbar jag Monika 89# kl; 11-13, 17-19 samt 22-23.00., på Tarotguiderna.se Tel: 0939-2959 eller “fast pris”/30 min, tel: 0939-2956. Tryck 89# så kommer du direkt till mig. Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke