I dagens budskap vill jag Monika 89#Tarotguiderna önska alla kunder och läsare ett riktigt gott nytt År! <3 Nyårsafton/ Torsdag finns jag på Tarotguiderna.se 11-13.00 <3

0

Nu får vi verkligen önska att vi blir av med under viruset 2021! Gissar att jag kommer se det som ett tecken på att det har normaliserats när maginfluensa och andra virus tar fart, trodde aldrig jag skulle bli tacksam för sånt 🙂

Men efter natt kommer dag – så snart ser vi en ljusning. Och när solen väljer att titta fram lite längre på dagar och kvällar så kan vi ju umgås utomhus lite mer och få ny energi av dagsljuset och utomhusluften.

I årets avslutande budskap/inlägg handlar det mycket om det som varit, vad har vi lärt oss?, vad tar vi med in i framtiden som en erfarenhet? När vi möter motgångar kommer också andra sidor av oss själva fram och en del av oss tar med dessa och skapar något bra- alltså en form av andlig utveckling. Men oavsett om vi väljer att vara positiva eller negativa så kommer vi ta mer 2020 i våra sinnen och jag kan lova att de flesta ändå får med sig någon bra erfarenhet eller nya tankesätt. Nöden är ju kreativitetens nyckel/moder!

I detta sista inlägg för detta år handlar budskapet om att föreställa sig vad som komma skall, vad har du för mål? Vad hindrar dig att nå just ditt mål? Ibland kan man behöva ta bit för bit eller sten för sten för att styra förbi de saker som man ser som hinder. Kanske kan man börja i en annan ände och lämna de svåraste bitarna till senare? Bara vi börjar att styra vårt liv åt det håll vi vill så kommer universum att svara och ge oss redskapen och energin. Men kom i håg att låta glädjen/passionen vara med när du styr så att det inte blir ett rent “måste”. Passionen är en av verktygen för att nå just ditt mål!

När du insett att det är det du brinner för som är din energi att genomföra det du tänkt så kommer universum, änglarna och framför allt dina guider att vara med. Det är guiderna som guidar dig i din utveckling så lyssna på dem eller “den”. <3

Nyårsafton 31/12 finns jag på Tarotguiderna.se 11-13.00. Tel; 0939-2959 eller “fast pris” 30 min på 0939-2956. Välj 89# så kommer du direkt till mig. Må så gott och så önskar jag Er alla ett gott nytt År! kram/ Monika 89#

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke