Veckans budskap/kort från mig “Monika” 89#/ Tarotguiderna.se. Kortet jag valt blev Justice/Rättvisan.

0

Hoppas du haft en fin Jul? Själv har jag umgåtts med min familj. Nyår står framför oss men jag som många andra har inte planerat något särskilt så det blir en dag som alla andra men unnar mig kanske lite extra god mat för att få lite feststämning. Ser fram emot 2021 då detta år har stuckit ut och inte blivit en siffra i mängden så är det nästan så att jag hoppas att det också normaliseras och att 2021 inte blir lika dramatiskt!

Nu till kortet jag valt; Rättvisan, detta kort är ett hovkort och när det dyker upp inför ett nytt år kan det vägleda dig i hur du ska ta något vidare.

Rättvisan betyder att du nu väger för och emot inför ditt nästa kliv framåt, hur du ska tänka eller agera. När rättvisan är inblandat är det viktigt att inte utgå från egot utan att göra saker av rätt skäl. Det är viktigt att agera utifrån kunskaper du besitter utan att ha en avsikt att förstöra för andra eller trampa andra på tårna. Gör upp med dig själv om vad som är rätt och fel, då kommer du också ha framgång med det du tar dig för.

I morgon Måndag 28/12 Finns jag “Monika” på Tarotguiderna.se 11-13 samt 17-19.00. Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig. Kram/ Monika <3

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke