Budskapet/kortet för Onsdag 18/11-Söndag från Monika 89#/Tarotguiderna.se. Idag Onsdag finns jag tillgänglig för telefonsamtal 17-19.00. BLOMSTRING:

0

Vilket härligt kort! I denna kortlek; OSHO zen betyder kortet överflöd, att du kan leva i överflöd i motsatts till traditionell religion som ofta hänvisar till att leva för det nödvändigaste. Varför skulle du det? Livet är din spelplan och du är regissören! Fyll på ditt liv med glädje, dela med dig av dig själv så berör du alla i din närhet. Som ni ser så som sitter kvinnan på en blomma, hon har frön som hon sår i ren kärlek och detta kommer hon nu att skörda.

För dig som länge tänkt t ex starta eget företag, byta jobb, plugga eller varför inte andra förändringar du funderat på så är det dags nu-som man sår får man skörda! Tillåt dig att vara i flödet för det du önskar dig och njut av varje steg mot ditt mål. Det är glädjen i sig/flödet som är din drivkraft just nu. Känns det som du fastnar i tankar som hör till hjärnan så bryt det med en kreativ handling. Har du testat att rita av något som vuxen? Om inte-du kommer märka hur du går in i det helt och fullt-inget annat får plats just då. Det är ett sätt att tvinga hjärnan att gå in i pausläge. Andra mediterar eller går ut i naturen men det viktiga är att det är nu du når dina mål om du bara vågar släppa på hjärnans kontroll- lita på attraktionslagen och att du når ditt mål när du gör nåt med lätthet och glädje. <3

I dag har många i vårt land blåst och rusk. Hos mig är det halvstorm men jag kommer efter mitt pass på linjen att ta en mysig hemmakväll med tända ljus. Ska också unna mig att kolla nån serie med katten som sällskap. Men innan dess finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se Tel: 0939-2959, (välj 89# så kommer du direkt till mig) eller fast pris 30 min; 0939-2956- det sistnämnda är bra om du t ex vill ha hjälp med din mediala utveckling. Jag har numera utbildning inom det hos oss via telefonen.

Ser fram emot ditt samtal och önskar alla kunder och läsare en fin kväll/vecka. På Söndag kommer jag lägga upp ett nytt budskap. Kram från mig/ Monika <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke