Budskap från Monika/Tarotguiderna.se. Kortet är; FÖRÄNDRING

0

Vem vill inte ha förändring nu när vi går in i den mörkaste årstiden samtidigt som vi inte kan ha fysisk kontakt eller träffa vänner som tidigare? Skämt och sido-det kommer bättre tider. Det är nu vi utmanas att hitta andra sätt att må bra och det klarar vi om vi bara vill. Vi är ju faktiskt de första människorna som har tv, internet, sociala medier, mobiler, facetime via nätet mm under en riktig viruspandemi. Så vi har ju alla möjligheter att göra det bästa av det!

Dagens kort-Förändring, se på bilden-den föreställer ett stort hjul som står för tid, öde och karma. Runt hjulet snurrar galaxer och zodiakens tolv tecken syns i ytterkanten. I mitten är de fyra väderstrecken upplysta av blixtens energi. Symbolen för yin och yang är mitten på detta hjul som är står för kreativitet och receptivitet. Allt är föränderligt-min tanke nu hör till dåtiden redan när jag skrivit färdigt meningen. När detta kort kommer så är det dags att släppa sitt tag om ytterkanten på hjulet. Släppa för att röra dig mer mot mitten och tillåta dig att ta nästa aktiva steg mot en förändring! Det är när du ser mönstret i livet, hur allt påverkas av dig själv som det börjar hända saker.

Vi kan ena dagen tycka att allt suger-men är livet så dåligt just den dagen eller är det vårt sinne som skapar en dålig dag? Ja, enligt mig så skapar vi just det vi lägger tankarna på. En dag allt känns underbart beror ju också på att vårt sinne inte på att just den dagen är så bra…ja, blev lite djupt men ville förklara för att du ska förstå din egen makt och fullborda dina planer eller tankemässiga förändringar.

Ofta kommer detta kort när vi länge tänkt, vänt och vridit på saker utan att komma till skott. Eller låtit hjulet snurra runt oss i en takt vi inte mår bra av utan att göra en medveten förändring, nu är det dags! Detta kort hjälper dig att faktiskt komma i gång. För kortet i sig är ett väldigt positivt kort-hjulet erbjuder oss exakt vad vi vill ha eller strävar efter – låt det bara ske-släpp ytterkanten på hjulet som slänger runt dig som i en karusell och ta kommandot själv! Det är nu det ska ske!

I dag finns jag Monika tillgänglig för samtal på Tarotguiderna.se Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig. Har också medial utveckling/kurs på linjen om så önskas.

Önskar mina läsare och kunder några fina dagar och på Onsdag kväll så kommer ett nytt budskap från mig. Kram/ Monika 89# <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke