Budskap/kort för Onsdag 11/11- 15/11 Söndag från Monika/ Tarotguiderna.se.

0

Kortet för veckan är; CELEBRATION

Åh vilket härligt kort/ budskap! Nu kan festen börja! Nej, du behöver inte vänta på en inbjudan, du kan starta festen här och nu! Skåla för allt du är tacksam för eller den framgång du nu kommer skörda!

Detta kort påminner oss om alla energier så som människor, träd, vatten mm. Har du sett ett ledset vatten? Nej-det har du så klart inte då det är vi människor som inte kan uppskatta allt livet bjuder på. Det bjuder upp till fest varje dag men av nån anledning tackar vi nej till de flesta chanserna/inbjudningarna. Gör inte det! Ta vara på första bästa tillfälle att skapa en personlig fest. Man behöver inte ha nåt att fira även om detta kort ofta betyder seger/framgång men något man önskat/haft som mål.

Se bara på bilden- de tre kvinnorna är glada och dansar i regnet. De låter glädjen ta plats trots regn och rusk. Det handlar om att hitta din inre glädje.

Så, antingen har du eller är du på väg att nå en dröm/seger eller mål på något sätt-kan också vara en inre seger över dig själv, en seger i din andliga utveckling! Så-vänta inte på den exakta dagen, du kan börja din fest här och nu. Du väljer själv vad du vill ha i glaset-vatten, mjölk, bubbel eller läsk. Så skål och fira din vinst!

I morgon Torsdag 12/11 jobbar jag 17-19.00 samt 21-22.00 på Tarotguiderna.se. Tel:0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! Ser fram emot ditt samtal! Tack och kram till alla mina läsare och kunder! Kram ( eller skål-det väljer du)/ Monika <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke