Budskap i dag Söndag 8/11 på Fars egen dag från Monika/ Tarotguiderna.se. Idag finns jag på Tarotguiderna.se för samtal 19-20, imorgon Måndag 9/11. 09-10, 11-13 samt 17-19.00. Tel; 0939-2959, välj 89# för att komma direkt till mig!

0

De älskande är kortet/budskapet för Söndag-Onsdag:

Detta kort kan handla om kärlek i olika former men först och främst för dig själv! Att göra val är detta korts signum. Det kan handla om att välja bort en relation som inte får dig att må bra eller att ge dig själv kärlek. Att älska dig själv för att kunna ge äkta kärlek till nån annan. Kortet dyker ofta upp just inför val, inte enbart inom området kärlek men i grunden så handlar valet om ditt eller någon annans välmående!

Vad är kärlek egentligen? – Empati skulle jag säga, empati över dig och andra, att inte vilja ha något eller någon enbart av t ex förälskelse. Att älska utan krav. Kraven tillhör egot. Självfallet är det sunt att ha vissa krav men det går in i det andra-att älska sig själv-särskilt utan att förvänta sig något tillbaka. Exakt så som du älskar t ex dina djur! Det är villkorslös kärlek-så äkta den någonsin kan bli! När du kan ge utan att fråga efter något tillbaka då är du i kärlekens renast form; empati och medkänsla!

Så nu är det dags att göra val som är viktiga för framtiden och ditt eller någon annan välmående. Känn efter – i vilket område behöver du göra det valet? Dela med dig efter din förmåga och känn glädjen det tillföra att inte förvänta sig något tillbaka. <3

På Onsdag väljer jag ett nytt kort ur OSHO som gäller till nästa Söndag! Kram från mig/ Monika <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke