Budskap/kort från Monika på Tarotguiderna. <3

0

Kortet för perioden är: Sinnet

När detta kort kommer upp så har man gått in för mycket i tanken. Och inte alltid tankar som är konkreta-tvärtom-de förvirrar dig mer än gör någon nytta! Kortet uppmanar att “stänga av” bruset runt dig. Om du kollar bilden så ser du att inget ser ut att ligga på rätt plats och föra dig framåt, tvärtom- du fastnar i tankar som inte gynnar dig. Bot för detta är t ex meditation eller att jorda dig med kreativa saker som att vara ute i naturen, måla, sy, rita eller skapa. Många mår också väldigt bra av att lätta sitt fokus på att laga mat eller baka. Det är för att dessa saker kräver att du lämnar dina förvirrade eller stressade tankar åt sidan. Det är ditt sinne som skapar en illusion om att ju mer du tänker-desto bättre blir det. Men nej, det är bara en illusion <3

Ett annat bra tips är att bestämma en stund om dagen då du inte är så lösningsfokuserad, en del tar hjälp av de kreativa sysslorna jag föreslagit medan andra klarar att ta korta eller längre meditationer. Så känner du att kortet talar till dig så passa på att ta över ditt sinne och kropp så kommer lösningarna lättare fram igenom. <3 En stunds meditation kan ge lika mycket som en hel natts sömn för din förmåga att hantera vardagen. <3

Kram/ Monika <3

Jag har nu också medial utveckling samt kurs via telefon inom det mediala. Jag rekommenderar att ringa “fastpris” 0939-2956/ 30 min om det är första gången du ringer om medial utveckling. Om du redan fått övningar och tips kan du ringa så ofta du behöver eller i den takt du utvecklas och då kan du ringa minutprisnumret; 0939-2959. Välkommen! <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke