Veckans budskap och inlägg om när energin ligger på +-0 eller lägre. Hur jag hittar tillbaka till ett positivare energiläge. Samt budskap i samma tecken!

0

Alla har vi bättre och sämre dagar. Jag har alltid haft ett ganska jämt flöde som inte påverkats så mycket av smärta eller hinder. Men senaste veckorna har energin rasat men hittar alltid sätt att få tillbaka energin ganska snabbt. Det är inte bara smärtan längre utan andra saker jag tidigare inte behövt lägga energi på. Det kan vara att en sladd ligger på golvet eller nån lagt nåt på golvet eller marken. Då den typen av påverkan jag har gör att benen inte alltid hänger med i svängarna, kan vara klumpiga så att jag inte hinner med i vissa situationer, vilket ökar fallrisk. Det är många fler problem med benen vid min skada ( Spinal stenos) men tar detta som exempel. Så om nån kastar en boll eller leksaker runt mig så är det förenat med fara.

Så min energi går stundtals helt enkelt åt att fundera på hur andra bär sig åt…jag som alltid tänker att “vad andra gör får stå för dem!” Men nu måste jag tänka åt andra och det blir en krock i mig, jag VILL inte tänka åt andra! De flesta sköter sitt rätt bra men det finns många undantag. Som exempel; var på gymmet häromdagen och nån har kastat sin tröja på golvet…Förresten – kastar man sina kläder på golvet när man är i gemensamma lokaler??? Och vid ett ställe som är trångt? Kände hornen växa ut (de är mest som buktande bulor i vanliga fall), nu var jag rädd att de skulle växa sig så långa att det inte skulle gå att trycka tillbaka dem! Funderade en stund, ska jag böja mig och lägga tröjan på maskinen ägaren använde? eller ska jag trampa på den? -ja nu förstår ni vad jag menar med hornen! Utan ryggåkomman så skulle jag nog böja mig och lägga där den hör hemma-hos sin ägare men den ansträngningen ville jag minsann inte bjuda på. Så fantasin lekte med att ta foten till hjälp och dra runt tröjan på golvet! Men, nä-gjorde inget av det denna gång( är ganska väluppfostrad) men vem vet vad jag hittar på nästa gång??? Och när väl hornen började dra sig tillbaka så möter jag nya situationer. Någon har placerat en fotboll så jag höll på att flyga framlänges…Ja, hornen växte ut igen och denna gång är jag så hemsk att jag sparkar bollen all världens väg. Ja, där satt den!!!! Ingen stackars ägare var i sikte som väl var. Behöver jag tillägga att detta var en av mina absolut sämsta dagar?-nä, tror inte det!

Jag ogillar att känna mig frustrerad och irriterad men det är mänskliga känslor! Bästa är att acceptera dem där och då MEN att bryta mönstret och inte ta med sig det. Och som tur är så brusar jag upp känslomässigt när det behövs men har också förmågan att släppa det lika snabbt! Och det är dit jag ville komma – det är inte förbjudet att bli upprörd, irriterad eller arg men det är viktigt att inte bära med sig känslan resten av dagen. Tänk-reflektera eller agera och låt det gå.

Jag valde att fylla på med positiv energi och åkte till min dotter och mina två barnbarn, 3 år respektive drygt en månad. Det ger så mycket kärleksfull energi så det räcker 10 varv runt jorden för mig! Underbara varelser. Och inte nog med allt goda, min dotter hade dessutom gjort en god blåbärspaj med vaniljsås. Dagen kunde inte avslutats på ett bättre sätt, så tacksam!

Ps, bilden är tagen en underbar kväll hos min dotter.

Så om du har oflyt en dag eller del av dagen-hjälp hjärnan att byta spår och fyll på med något du gillar eller träffa nära och kära. Lite självmedkänsla krävs, att acceptera både det goda och dina mindre goda sidor, bara du vänder på situationen snabbt. Då är du på + igen!

Veckans budskap går i samma tecken;

Välj en situation du fastnat i och känn in en av färgerna jag valt nedan, budskapen efter färgen du valt ska hjälpa dig att hitta en lösning eller tänka annorlunda kring situationen:

Grön:

Nu är det dags att jorda dig, var i naturen, gör saker du mår bra av. Ditt sinne behöver en mental paus. Dina guider är med dig för att hjälpa dig tillbaka på banan. Lita på det!

Svart:

Dina tankar har varit låga, dags att vända dem! Omge dig av allt du älskar, var ute i solen, höj din energi med motion eller promenader. Du kommer bli vägledd till ljusare tankar. Börja med att sätta dig själv i främsta rummet. När du väl börjar hjälpa dig själv så läker du inifrån och ut.

Lila:

Du har sökt vägledning och det har varit lite sökande i ditt inre men nu börjar allt falla på plats. Lila står ofta för den andliga utvecklingen, du är på god väg. Lägg en pusselbit i taget utan stress så når du snart harmoni.

Det var allt från mig denna vecka men du kan nå mig på Tarotguiderna.se Monika, val 89#. Imorgon Torsdag jobbar jag 11-12, 17-20 samt 21-22.00. Tel:0939-2959 välj 89# så kommer du direkt till mig.

Jag har nu en ny tjänst på linjen. Du kan ringa mig för en kurs i att öva upp din intuition eller en där du får hjälp i din mediala utveckling. Välj fast pris 30 minuter och du vill ha ett kurstillfälle eller flera. Tel:0939-2956.

Jag önskar alla läsare en fin fortsättning på veckan! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke