Vad är universums lag? En del kallar den också attraktionslagen eller Ursprungsnamnet “Hemligheten”. Kom in så ska jag försöka förklara mer hur det fungerar!

0

Många som börjat med attraktionslagen blir eld och lågor och säger att det “funkar”. Men efter ett tag tycker de att de inte får samma effekt som i början. Jag ska försöka förklara varför i detta inlägg men också vad som gör att det gör just det-funkar alltså!

Mitt sätt att jobba med universums lag är inte att rabbla affirmationer. Det som funkar är att skicka ut min önskan och faktiskt tro att den levereras till mig. Men det förutsätter också att jag har en tydlig intention eller ett tydligt mål. Om jag har ett otydligt mål så kommer min önskan att bli lika” svävande” i universum. Alltså ska jag inte sväva på målet-för då händer inget. Men den dagen jag blir tydlig i min önskan-skickar den och har fullständig tillit till att den levereras till mig-då händer grejer!

Det är att jämföra med t ex tyngdlagen…om du hoppar från sjunde våningen så faller du oavsett om du är god eller har “onda” avsikter. Lagen om orsak och verkan är egentligen ganska enkel, bara man lär sig att förstå den. Tänker du negativa saker så är det det du attraherar, om och om igen. Tänker du med en fast intention så kommer du att uppfylla dina mål oavsett om de är goda eller “onda”- det är resultatet du får. Det är därför grunden handlar om att jobba bort sina hinder/negativa tankar kring önskan eller dig själv som person.

Om jag väljer att tänka negativa tankar kring min önskan, det kan vara gamla ingrodda tankar som att “varför händer detta alltid mig”? eller “det går alltid åt skogen när jag ska göra detta” Då har jag inte fullständig tillit-då är jag kvar på exakt samma ställe som jag startade på!

Men väljer jag att t ex beställa mitt drömhus inom ett år, ja då ser jag det framför mig-skickar önskan och tror på den! Det är just här du ska vara uppmärksam på hur du tänker till vardags. Börja ta nya stigar tankemässigt, ändra “det går aldrigtänket”. Det är där du ska börja-att ta itu med ditt invanda mönster att tänka på och sen skicka din önskan! Universum kommer att leverera och vill alltid ditt bästa. Det är bara du själv som kan “förstöra” din önskan eller ditt mål. Och det genom att du inte tror på det själv.

Trädet jag har som bild i inlägget har ett tydligt mål-att växa och frodas, så har även allt annat i naturen eller om du planterar tomatplantor så blir det tomater-inte hasselnötter! 🙂 Det är bara människan som inte har fullständig tillit eller ofärdiga mål!

Det är här lagen om orsak och verkan har sin plats. Du kan vara godheten själv och göra negativa val eller ha “ont sinne” och leverera din önskan. Vi säger att en “ond” person hoppar från sjunde våningen samt att en “god” person gör samma sak- utfallet kommer oavsett att bli detsamma. Tyngdlagen kan inte hålla isär personlighetsdrag-den verkar ändå! Tjatar om just detta för det är det som är nyckeln-bestäm färdriktning, sätt upp målet och tro på det till 100%! Och var uppmärksam på ditt tankemönster innan du sätter igång. Ja, jag vet-kan va knepigt att observera tankar som far genom huvudet flera gånger om dagen i början men när du byter tankar och sätter upp mål så kommer du att nå ditt önskade resultat. Det är bara vi själva som kan “förstöra” en önskan-för Universum vill alltid ditt bästa!

Så våga göra som resten av naturen-ha som avsikt att växa, frodas och blomstra! <3

Hoppas jag lyckats få någon att förstå hur det fungerar med detta inlägg. Jag finns också tillgänglig på Tarotguiderna.se om du vill lära dig mer. Idag Torsdag jobbar jag 21-22.00, imorgon Fredag 12-13 samt 16-19.00. Övriga tider i helgen se kundschemat. Tel: 0939-2959 välj 89# då kommer du direkt till mig ” Monika”.

Varma kramar från mig/ Monika

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke