Att ställa frågor till mig som Medium och sierska. Vad vill du veta eller få ut av samtalet? Budskap, vägledning?

0

Hej alla fina! Jag jobbar som vägledare “Monika” på Tarotguiderna.se och hjälper dig med de flesta frågor livet ger. Jag vill i och med detta inlägg hjälpa dig som anlitar mig att få ut det mesta av samtalet eller den frågeställning.

Så innan du ringer, fundera noga på hur du vill lägga fram din fråga. Ju tydligare frågeställning desto tydligare svar får du. Tänk också på att inte ändra om din avsikt för mycket om svaret inte är vad du önskat. Då får du bäst vägledning i vad du behöver göra eller tänka på för att nå ditt mål. Detta är extraviktigt vid Tarotläggningar. Känner jag med min mediala förmåga kan jag ta det mer som det kommer.

Jag har b la en stark kontakt när jag får förnamn på t ex partner eller vän. Men då är det på “fri hand” alltså min mediala förmåga som jobbar.

Jag jobbar ofta både med min förmåga tillsammans med Tarotkort, då fyller jag på med den energi eller känslor jag får in-som ett komplement. Ibland lyfter jag inte korten om inte du som kund absolut vill att jag gör en läggning. Men ofta kommer flödet igång under samtalet och korten blir överflödiga. Mina kunder säger att det stämmer väldigt bra när jag får ett namn att känna på. Det räcker inte med en bokstav. Men vi på linjen har inte en susning om vad just du som ringer heter om du inte talar om det själv. Det räcker bra med förnamn. Samtalen är kopplade så att de förs genom ett system och det är “systemet” som kopplar i hop oss. Och just därför ser vi inte ditt nummer eller var du ringer i från. <3

Så våga fråga, du är just så anonym du vill vara!

Jag är Medium, beroendepedagog med Universitetsutbildning, Terapeut, Tarotläggare, sierska, healer samt söker djur mm. Ofta används min kompetens även till att personlig utveckling och beroende/medberoende. Eller bara till att ta nästa steg då du fastnat.

Du är välkommen att ringa mig! Idag Onsdag finns jag på Tg kl 18-19.00 och imorgon Torsdag 11-13 samt 17-19 och 21.00. Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig!

Ser fram emot att prata med dig som ny kund och mina återkommande stammisar. Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke