Kan man skynda på medialt arbete? Och veckans budskap från Monika/Tarotguiderna.se

0

Jag får ofta frågor om man kan skynda på ens mediala utveckling. Jag anser inte det men många säljer snabblösningar. Det är dock inte i våra händer att avgöra om och när utveckling sker. Här är det på plats att citera min uppdragsgivares ord ( Vivi Linde) “Man kommer aldrig längre än sig egna utveckling”, kanske inte ordagrant men det beskriver bra att det inte är nån quickfix. När vi som är mediala ska utvecklas ligger alltså inte i våra händer, kanske indirekt om vi utvecklas andligen åt rätt håll men när,om och hur är det andra makter som styr över. Men om man redan kommit en bit i sin utveckling så är meditation ett utmärkt sätt att lära sig att förstå energier lite mer.

Men om man håller isär medialt arbete och intuitionen så är det sistnämnda något som alla har i liten eller stor omfattning. Vemsomhelst kan alltså öva upp sin intuition, för det är något vi alla människor och djur föds med men alla kan inte konsten att lyssna på sin intuition. Intuition i sig är inget medialt men ett fantastiskt redskap när man lär sig att lyssna på den! Man vet idag att människor med större behov av kontroll och ordning har oftare svårt att uppfatta intuitionen-dessa behöver det nästan svart på vitt. Sen är det många yrkesgrupper som lär sig att se och känna in signaler vid bedömning av människor, just för att det är ett måste i jobbet. Men själva intuitionen har alla men alla har inte utvecklat den av b la skälet ovan. Så vill du utveckla din intuition så måste du lära dig att släppa lite på kontrollen och lita på den första känslan du får innan tanken förändrat situationen. Idag får min egen katta vara frontbild för just intuitionen, just för att katter har en väl utvecklad sådan.

Idag väljer jag budskap som ni får känna vilket ni dras åt mest: valen är: Siffran 1, 2 och tre. Välj den siffra du fastnar för och läs nedan:

  1. Står för självständighet och ny fräsch energi. Ettorna i t ex Tarotkorten är en ny början, eller ny tanke som skapats. I detta fall kan det vara nåt du funderat på eller ett nytt uppslag som du ska ro i land. Bestäm mål och håll riktningen för detta är verkligen en bra siffra för skapandet! <3
  2. Tvår står ofta för dualitet, du vill ofta fatta beslut tillsammans med t ex din partner. Du är alltså inte en ensamspelare utan en lagspelare som inte gärna själv tar besluten. De som väljer tvåor är ofta charmiga och omtyckta men kan ibland krocka med t ex ettor som vill ha mer space. Den här veckan ska du ha tillit till din egen förmåga och att universum skapar exakt det du önskar eller ger energi till! <3
  3. Treor står för kommunikation, överflöd och kreativitet mm. Men siffran tre kan också betyda att något tillförs i ditt liv; det kan vara barn, barnbarn eller husdjur. Så bli inte förvånad om det kommer något nytt till dig denna vecka! <3

Idag jobbar jag bara till 21.00 på Tarotguiderna.se men v. 27 finns jag tillgänglig desto mera. Imorgon Måndag finns jag Monika 89# tillgänglig på linjen 11-13 samt 17-19.00 och Tisdag 10-12.00.

För övriga tider i veckan hänvisar jag till schemat på hemsidan. Välj 89# så kommer du direkt till mig, tel: 0939-2959. Samtalet kostar 19.90/min men det finns fler priser och alternativ på hemsidan.

Jag önskar alla mina kunder och läsare en fin vecka 27! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke