Veckans budskap från Monika/ Tarotguiderna. <3

0

Äntligen har vi kommit i sommarmånaden Juni! Efter en lång tid när allt “stått på vänt” kan vi nu njuta av sommaren. Självfallet med restriktioner som avstånd mm men i alla fall jag tycker det är lättare med social distans när man kan vara ute mer och låta solen värma mig!

Denna vecka har jag ett rent budskapsinlägg med kort från OSHO. En av de bästa för situationen. Så idag behöver du bara välja (utan att kolla korten innan) nr 1, 2 eller 3? Sen kan du läsa budskapet för veckan och dig. Fick ge mig när korten inte ville synas helt och fullt men förklaringen ger jag nedan. Men först; välj siffra! <3

1/ Tigern 2= mittenkort osv Då bilderna blev upp o ner så blir det från vänster till höger.

  1. Framgång ; Äntligen kan du börja skörda av det du sått och kämpat för! Kortet talar sitt tydliga språk-du rider på tigern-tro på dig själv! Detta är framgångens ritt! Nu är nu och varje steg du tar mot din fullbordan, alltså nu som i nu-inte igår eller för en timma sen. Det betyder också att vara i sin kreativitet/mål utan att låta sig slås ner av negativa tankar. Vad du än planerat så är tiden den rätta NU! <3
  2. Att vända sig inåt; Stilla bruset, bry dig inte om dina snurrande tankar eller vad andra tycker eller förväntar sig. Exakt som kvinnan på bilden. Hon ler och låter sina hjärnspöken stanna bakom sig. Du har svaret inom dig om du stannar upp och litar på din egen kapacitet och förmåga att fatta rätt beslut. Ett bra sätt är att ta en meditation, låta tankarna vila och lägga uppmärksamheten på andningen och lugnet. Sen är det lättare att tänka klart. Tro på dig själv!
  3. Tillit: Våga hoppa! Det utan livremmar som när du har total tillit till situationen och dig själv! Lägg ditt sinne åt sidan och våga känna total tillit till dig själv och universum. Var inte rädd, om du förlorar något så vart det inte värt att bevara eller höra hemma hos dig-då väntar något bättre. Bara om du kan släppa alla rädslor, värderingar och moraliska synpunkter och är HÄR i din egen själ-bara då kan du vara i total tillit. Ingen kan ta ifrån dig din själ och annat vi är rädda att förlora ersätts av något bättre. Våga gå bortom alla mänskliga värderingar, då är du i total tillit och då kan du våga att lita på allt du gör eller får till dig-det är meningen just här och nu. Om en vecka är inte här och nu. <3 Denna vecka jobbar jag bara Söndag 16-21.00 På Tarotguiderna.se. Tel: 0939-2959 välj 89# så kommer du direkt till mig. Minutpris 19.90, 16,50 vid valet “fastpris”/30 min.Se nummer mm för fakturakund på hemsidan. Ha en fin helg och varmt välkomna! Kram <3
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke