Veckans blogg i Morsdags tecken. Välkommen in och läs och ta del av Monikas budskap.

0

Det är Morsdag i antågande och väldigt många kommer att fira denna dag på ett annorlunda sätt. Därför ville jag skriva kring det. Självfallet gäller det alla andra högtidsdagar mm. Jag tänker på alla de äldre som bor på särskilda boenden eller annan vård som kanske inte får träffa sina barn/nära och kära, Vi andra som inte är i någons vård är ju inte särskilt hårt drabbade-vi får gå ut hur och när vi vill, vi kan styra upp möten med vänner och bekanta utomhus.

I Sverige har det för de flesta inte varit särskilt svårt då vi bara har social distansering-vi sitter faktiskt inte i karantän! Nej, vi lever nästan som vanligt bortsett från att hålla avstånd mm. Min egen mor har fått stanna i Spanien i karantän i två månader. Att inte få gå ut utan att bli tagen av polisen är nog en känsla vi inte förstår riktigt. Hur många kommer inte få andra följder av “hemmavarande” i så lång tid? Det är inte bara ekonomiskt utan även hälsomässigt kännbart för dem som hållits inburade.

Många trodde att de kunde gå en extrasväng till affären men tji fick de; förbudet var gravallvarligt menat. Närmaste väg från din bostad. Vid bilkörning endast en person som skötte handlandet (alltså livsviktiga inköp). Och att stanna och prata med bekanta på vägen var inte heller tillåtet. Och nej; du kunde inte trippa i väg för att köpa glass eller hårfärg-skulle bara vara nödvändiga varor-såvida de onödiga inte bara åkte med i farten vid det nödvändiga handlandet…ja, ni fattar?! I Spanien var det dyrt att trotsa med dryga böter. Så just i dag ägnar jag mamma en extra tanke då hon nyss hittat till Sverige. Men resan hem blev lååång! De kommer hem runt April i vanliga fall men nu var deras flyg inställda. De kunde inte ta bilen då besiktningar var stänga och bilverkstäder med… Så efter många turer med inställda flyg så köpte de sig en annan bil när den första karantän lättade och firmor fick öppna igen. Nu har de hittat hem-gissar att det är paradiset efter att tvingats till husarrest i så lång tid! Och ja-ska såklart träffa min mamma i veckan om vi alla håller oss friska, vi bor ju i samma stad sommarhalvåret. Vädret ser ju för nu lovande ut för en utefika.

Jag vet att många får sköta sitt firande på skype, messenger och telefon mm. Så därav en extratanke till alla som hålls isär på grund av viruset. <3 Till oss övriga; var tacksamma för hur bra vi faktiskt har det under detta virus och håll distansen 🙂

Veckans budskap från mig:

Denna vecka blir budskapet efter siffror som jag valt ut. Känn bara efter vilken av siffrorna du dras till mest och läs sen budskapet.

Siffrorna jag valt:

2)

Står för bokstäverna B, k och t så just nu kan någon eller något som börjar på med dessa bokstäver ha en extra stor betydelse. 2 or står för balans/Yin den mjuka och kvinnliga sidan samt dualitet. Denna vecka börjar du hitta balansen i tillvaron och har tillit till dig själ och din förmåga särskilt i förhållande till andra. <3

7)

Anses vara ett heligt tal. Nummer sju står också för bokstäverna G, p och Y. Cirkeln fullbordas denna period efter att du lyssnat inåt- nu är du redo för nästa steg! <3

11) För dig som valt 11 så kan bokstaven K ha en särskild betydelse i ditt liv. Men också a, j och s. 11 står för andligt uppvaknande eller att ta nästa steg i din andliga utveckling. Karma. Kärlek och att lära ut viktig kunskap till andra är starkt kopplat till detta tal. Veckan kommer därför gå dessa tecken. <3

17)

Detta tal väljs av mediala och andliga personer och är ett andligt tal. Bokstäverna för 17 är a,j, s, , g, p och y. Denna vecka handlar mycket om ditt medvetande och att göra val efter det. Lyssna på din inre röst så når du bäst resultat! <3

Denna vecka jobbar jag lite mindre men finns på Tarotguiderna;

Torsdag 17-20 samt 21-22.00.

Fredag 11-13.00

Lördag 10-12.00

Må så gott och ta hand om varandra! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke