Veckans budskap och blogg från Monika! Ny början-vad vill du skapa?

0

Denna tid har verkligen varit eftertanken och reflektionens tid…men vi kan göra det bästa av det, vad har du saknat, vad vill du mer av i just ditt liv?

I en tid när vi inte kan ha möten med andra så får vi möta huvudpersonen i vårt liv; oss själva!

För min del har jag vänt mig inåt, värderat, reflekterat över vår nya tid men även funderat mycket över det här med avstånd. Det som förvånat mig väldigt mycket är att de flesta tycks klara att hålla viss distans i kassakön men INTE i dörröppningar mm där inte ett markerat band finns framför näsan. Varför är det så? Måste gemene man ha en klisterremsa framför sig för att respektera avstånd? Ja, tydligen! För inte glömmer vi väl något så viktigt som att hålla avstånd? Finns väl ingen som idag inte läst eller sett nyheter och uppmaningar? – ändå struntar man i det i vissa situationer. Jag har i alla fall reflekterat över dessa saker och skulle tro många med mig gjort detsamma. 🙂 Men nu är det inte bara avstånden jag funderat på utan allt mellan himmel och jord. Jag har bestämt mig att låta viruset som härjar skapa en ny början, både i tanke och handling. Därmed väljer jag det jag vill ha utan att fördjupa mig i nackdelarna. Och ska jag hitta bara en positiv sak med den sociala distansering vi har så är det att uppskatta mina nära och kära ännu mer. Och sist men inte minst; mina samtal med mig själv! Det är trots allt jag som är huvudrollsinnehavare i mitt liv!

Har åter igen valt budskap efter färger. Och denna gång från bilden som jag har till detta inlägg. Välj den färg till du dras till just nu från min bild. Färgerna som har budskap är; rosa, turkos, lila, svart och grönt. Känn först och läs sen. <3

Rosa:

Empati, kärlek och romantik men också hopp! Har du valt rosa så ska du ha tillit till att allt kommer att lösa sig på bästa sätt! <3 Du som valt färgen kommer nu känna dig med tillfreds med dig själv. Ha tillit till universum.

Turkos;

En blandning mellan blått och grönt, både energigivande och lugnande. För dig som valt färgen står den för att du får tillbaka förlorad energi och ny för att orka ta tag i saker du länge tänkt på. <3

Lila:

Anses vara en kunglig och andlig färg, står också för den kvinnliga sidan. För dig som valt lila så betyder det att du nu är är i en helande process, för att läka dig själv och ditt sinne och återta ett harmoniskt liv. <3

Svart;

En maktens färg! Svart står också för auktoritet och inre styrka. Du kan nu lämna det gamla bakom dig och starta något nytt. Detta ofta efter en tid av “tystnad” eller grubblerier. Nu är rätt läge att göra slag i saken. Denna period kan du känna dig lite extra kreativ så passa på att göra det du önskar eller behöver göra! <3

Grön;

Lugnet, naturens färg nummer ett. Jordnära personer dras ofta till färgen men man också göra det tillfälligt för att själen har behovet av naturens egna healingfärg. Om du valt grönt- analysera inte allt. Njut och bara var här och nu! <3

Önskar alla läsare en fin vecka från mig. Kram/ Monika

På Tarotguiderna.se “Monika ” 89# för att komma direkt till mig! <3

Denna vecka finns jag tillgänglig för rådgivning på Tarotguiderna.se Onsdag 10-12.00 och 17-19. Torsdag 10-13.00, 17-20 samt 21-22.00. Fredag; 12-13 och 16-19.00 Lördag 11-12 och 16-19.00. Söndag 16-21.00.

Varmt välkommen att ringa!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke