Vill önska alla mina läsare och kunder en fin Jul!

0

Nu är det Jul igen, stanna upp och gör saker av glädje, inte bara måsten. Njut, vi har bara Jul en gång om året! Själv älskar jag Julen men vet också att det finns dem som far illa av droger eller känner sig ensamma mm. Men vi kan göra det bästa av Julen trots stress mm. Inte värt att slå knut på sig själv eller bli osams med nära och kära. Julen behöver ju faktiskt inte kosta abnorma summor om vi inte väljer det. Ta vara på helgen för snart går vi mot ljusare tider…

Försöker få till veckans budskap på Annandagen istället för Juldagen nästa vecka, så fram tills dess-ta vara på varandra och njut så gott ni kan. God Jul från mig! / Kram Monika

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke