Veckans intuitiva budskap för Onsdag 27/11 till Onsdag 4/12. Tärningen är kastad!

0

En fina läsare! Idag vill jag/tärningen att du väljer någon utan siffrorna som är synliga – 3,5 eller 6. Så får du ett litet budskap utifrån vilken siffra du valt.

3) Denna siffra används ofta i magiska handlingar men finns också med i många ordspråk som t ex “tredje gången gillt”. Treor kan också stå för umgänge med andra människor eller att något förs in i din väg. Veckan som kommer kan bjuda på just gemenskap, grupparbete och samarbete. Det kan också komma förändringar som du väntat på efter en tids väntan. Du kommer vara extra kreativ denna vecka så passa på att använda den energin!

5) Detta tal är människans tal. Vi har fem fingrar på varje hand. Troligtvis kommer förändringar i veckan. Men femmor står också för våra intentioner, viljor och känslor, ofta i samarbete med andra. Den kommande veckan handlar lite om att balansera dina känslor, att hitta avkoppling från omgivningen eller vardagen. Kanske meditation eller promenader? För femmor har ofta en oro som inte alltid är så befogad som tankarna gör den till. Ta makten och kommandot över ditt sinne och gör saker för ditt välmående denna vecka. Bara må gott!

6) Detta nummer används som t ex för vårt “sjätte sinne” mm. Det är också ett turtal om vi kastar tärning mm. I Tarot kan det stå för resor inre och yttre.

Denna vecka kommer du till insikt att det finns saker från livet som du har oavslutade som du nu kan lägga bakom dig. Ibland är minnena bättre än verkligheten då vi efter tid nästan bara minns det goda. Troligtvis faller en del saker på plats om du valt talet 6. Du känner dig mer karismatisk i umgänge med nära och kära och har nu möjlighet att känna dig mer harmonisk än på länge. Släpp gammalt och gör plats för det nya!

Om du vill ha en mer djupgående och personlig vägledning så finns mina tider nedan. Kram till mina läsare och kunder! / Monika <3

Denna vecka finns jag på Tarotguiderna.se Onsdag fram till 19.00, Torsdag 17-21.00, Fredag 11-13.00 samt Söndag 17-21.00. Tel: 0939-2959 val 89# för att komma till mig. Finns fler alternativ på samtalsnummer på hemsidan.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke