Intuitiva budskap som jag skapat själv – till dig!

0

Just nu använder jag inte färdigskriva kort av någon annan utan enbart mig själv som redskap och budskapen är skapta av mig. Jag vill ge budskap och beskrivningar de flesta kan känna igen. Jag kommer att beskriva er (kortare beskrivning) som personer och ett litet budskap kommer med det val du gör.

Det enda du behöver göra är att känna in vad står för dig som person eller vad du dras till utifrån min bild. Alternativen är; Ros, Viol och grönska som i bladen. Välj den blomma eller grönska som du dras till och läs nedan beskrivningen och budskapen för just det du valde.

Du som valde Grönskan/bladen;

Du strävar efter harmoni och mår bra ute i naturen. Du gillar också små huskurer och att ta vara på det naturen ger. Du är en trygg och trofast person. Balans är a-o för dig och att ha kontroll över dina känslor. Man kan säga att det gröna är basen i ditt liv som du vill falla tillbaka till efter en lite mer fartfylld tid. Denna veckan ska du lita på dig själv, dina kunskaper och din förmåga. Du har allt du behöver och klarar det du har som mål att genomföra!

Du som valde Violen;

Lila-blå är en andlig och medial färg. Du som valde Violen är ofta väldigt traditionell när det gäller hur saker och ting ska vara samt vad som ska stå på Julbordet eller hur firande ska ske, vett och etikett går före impulser. Du kan drömma dig bort i dofter från förr då dofterna aktiverar dina minnen. Detta särskilt för Violen. Kontrasten är den lila färgen som kan vara lite “flummig” då det anses vara en andlig färg. Denna färg hör till kronchakrat. Färgen ger dig som lätt stressar upp dig ett lugn som du kan behöva då du har mycket “måsten” du vill genomföra.

Denna vecka ska du våga utmana dig själv utanför din comfortzone, vad händer om du byter tankebanor, byter frisyr eller tar nya initiativ som inte hör till vanligheterna? Jo- du kommer aktivera ditt kreativa sinne ännu mer och få ny fräsch energi inför Julhelgerna mm. Våga!

Du som valde Rosen;

Du är ofta väldigt romantiskt lagd och lite traditionell som Violen men du är lite mer “flyktig” jämfört med Violen. Men rosorna finns alltid med i ditt liv , på ett eller annat sätt. Det kan vara i en vas, i inredningen eller varför inte i en skål med vatten?! Rosens doft gör dig glad och du känner dig lite sentimental av rosor. Den som ska uppvakta dig ska vara försiktig med att välja fel blommor!

Denna vecka för dig som valt rosen handlar också om att våga utmana dig och din omgivning-att vara lite rebellisk mot vad du brukar vara. Testa vettja, kan vara den energikick du behöver just nu! Men som alltid när vi lär oss nytt så tänk på att hitta avkoppling mellan varven så du får en jämn balans. Ladda energi, för känner jag rosen rätt så är det snart full fart enda fram till Jul!

Vill du ha mer vägledning av mig så finns jag på Tarotguiderna.se idag Onsdag 17-19.00 och imorgon Torsdag 12-13 och 17-20, 21-22.00 Fredag 12-13 och 16-19.00. Tel 0939-2959 val 89# för att komma till mig eller se alternativen på hemsidan.

Önskar alla läsare och kunder en fin vecka. Kommer att lägga ut egna budskap Onsdagar och i mån av tid på Lördag eller Söndagar.

Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke