Nu är jag i gång med att skriva en bok om att “komma i gång”, inre och yttre utveckling!

0

Mycket arbete återstår men att ha grunden och planeringen klar är ett stort steg framåt! Just nu känns det som att bara jag får komma i gång och skriva ordentligt så kommer det flyta på med mer energi. Förarbetet inför skrivandet har masserat mina hjärnceller, därför skönt att jag snart är framme vid övriga jobbet (skrivandet).

Jag är förutom Medium även Terapeut/ Coach och har utbildat mig på Universitet. Nu vill jag förmedla tankesätt/tankeförändringar som hjälper människor framåt i stället för att bli kvar på samma ställe och stampa. Det kan handla om dig som är känner dig utmattad, utmattningsdepressioner, övriga depressioner och hur vi lär oss att byta spår/ tankar för att nå en förändring. Allt börjar i tanken. Och för att vi ska kunna förändra våra handlingar så måste vi börja just med tankarna. Det spelar ingen roll om ditt mål är att vinna Os eller att hitta ett nytt sätt att förhålla dig till dig själv eller din omgivning – det är i tanken vi skapar det resultat vi vill ha. Många av oss upprepar en självuppfyllande profetia om sig själva på en nivå vi inte är helt medvetna om. Men när vi ser problemet kan vi börja göra jobbet och förändra tankarna.

Jag har tidigare bloggat en del om energi, utmattning och Din egen förmåga att nå det resultat just du vill ha men vill nu få till mina kunskaper till en enhet.

Sitter nu med tända ljus och en katt som går på datorn och för nära ljusen så passar på att fråga dig vad just du skulle behöva hjälp med? ( innan katten gör det ännu svårare att skriva klart). Eller om du fått hjälp men inte kommit vidare, finns det något du saknar för att komma vidare i din utveckling? Jag är väldigt tacksam om ni vill förmedla vad ni saknar? Motivationen behövs oavsett men kanske finns något du skulle behöva/vilja lära dig mer av? Det ger mig mer att jobba med i min kommande bok. Tack på förhand och ha en fin dag! Kram/ Monika

Ser fram emot era svar och kommer att läsa dem alla. Idag finns jag på Tarotguiderna.se Vägleder eller coachar efter dina behov. 11-13 och 17-20.00 samt 21-22.00. Tel: 0939-2959 val 89 # ( Monika) för att komma till mig! Välkomna!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke