Nu har jag vänt korten-så här får du min tolkning till kortet du valde!

0
  1. Från vänster “Framgång”: Detta kort hör till eldens tecken. Eld står för energi och initiativ mm. Detta kort kan komma efter en tid där du försökt hitta energi eller medel/vägar att välja på livets stigar. Nu har du kommit så långt att du kan börja skörda eller åtminstone våga rida tigern i stället för att se på. Passa på att förverkliga dina drömmar eller mål, grattis!
  2. Vända sig inåt; Detta kort säger att du har svaret inom dig. Känn inåt, du har tillräckligt med erfarenhet och tro på dig själv att finna lösningen. Det du behöver göra är att lyssna inåt förbi bruset av oro, tankar och önskemål, ja där har du svaret. Kortet står för vatten-känslor-tankar. Du ska betrakta sinnet som om du stod utanför bruset eller som om det tillhörde någon annan, du kommer göra rätt val!
  3. Tillit; Hör också till vattnets egenskaper och vårt sinne. Att våga hoppa att lita på sitt sinne utan att låta annat störa. Som att hoppa Bungy-jump och inte tänka på om du har bäddat sängen hemma eller låst dörren. att hoppa med fullkomlig tilltro till dig själv och universum. Ett underbart kort! tilliten är en äkta skatt så har du valt detta kort så förlita dig på att du tar rätt beslut och stanna i den känslan!

Idag finns jag på Tarotguiderna.se och vägleder, coachar och gör mitt bästa för att hjälpa dig utifrån ditt behov. Monika 89# Finns på linjen 15-20.00 samt 21-22.00 i kväll Söndag. Kram och ha en fin fortsättning på helgen!/Monika

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke