Mina guider är mina ständiga följeslagare. Är så tacksam att jag får deras hjälp. Försöker du lyssna på dina?

0

Jag är beroende av mina guider för kontakt med andra sidan men också som sierska. De har aldrig fel! Men jag kan vara i olika faser så som stressad eller för fokuserad på en viss väg och kan därför behöva lyssna extra noga. Stanna till och lyssna på vad de säger, stänga övriga bruset-livet åt sidan för att höra dem. Så är det säkert för oss alla även hos dig som inte etablerat en tydlig kontakt.

Jag är helt beroende av dem i mitt jobb som medium men som privatperson kan jag ibland ignorera dem om jag är väldigt inställd på att nå ett mål eller en viss tanke om att något ska vara på ett visst sätt…. Ja, det är mänskligt. Men det sker aldrig i tjänsten. Inget medium har någon funktion utan detta samspel. Som sierska kan jag kombinera intuitionen och guidernas budskap (vissa kallar dem också för änglar).

Men för att förklara lite kort så är guider ofta högt stående varelser eller energi. Det är inte heller säkert att de någonsin varit i en fysisk kropp även om det kan förkomma. Men våra anhöriga, vänner och nära och kära på andra sidan har sällan den funktionen. Men de kommer till oss när de kan och känner att det behövs för att försöka förmedla kärlek.

Det är inte så att de på andra sidan jagar oss med budskap eller att de vill något annat än att ge ren kärlek. Det är ett vanligt missförstånd att så fort vi får besök från andra sidan så vill de nåt. Nej, oftast inte mer än att ge kärlek. Det är guiderna som har en sån funktion som att tala om vilken väg man ska gå eller om det är något i livet som är dags att förändra. De är också guiderna/änglarna som träder in vid särskilda tillfällen som t ex om vi riskerar att råka ut för en olycka så kan de påverka våra tankar att t ex undvika en viss väg mm. Variationerna är många.

Men ett som är säkert är att vi alla har en eller flera guider som hjälper oss i livet-bara vi stannar upp och lyssnar. Vi har alla fått dem som det bästa hjälpmedel vi kan få! Lyssna på deras kärleksfulla vibrationer/ råd. Kram från mig/ Monika

Idag söndag är jag på Tg kl 16-20.00. Imorgon Måndag 12-13 samt 17-20.00. varmt välkomna att ringa 0939-2959 val; 89# för att komma till mig! <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke