Jag tycker det är intressant hur rollen som sierska har ändrats över tid! Välkommen in i den moderna sierskans värld!

0

Det talas väldigt lite om hur det är att vara en modern sierska kontra förr, låt oss säga hundra år sen. Men många av myterna hänger kvar från den tid sierskor var en person man gick för att möta på tivolit eller liknande. På den tiden hade de flesta en relation med en man eller att släkten tog hand om varandra. Då kunde en sierska spå för småpengar i ganska enkla områden som kärlek, familj. Man hade inte 7000 olika variationer eller tänkbara scenarion som idag. Då var det en eller två partners, en familj och det var vanligt att kvinnan var hemma med barnen mm. Idag har vi ex svärfar, svärmor, exman nr 10, exfru, sambo bonusbarn nummer 10, exets fd fruar och mödrar eller fäder….

Ja, jag tror ni förstår vart jag försöker komma; vi måste se den moderna vägledningen som färskvara. Förr kunde man kanske sia om att “du kommer jobba på samma jobb tills du får barn eller gifter dig”! Det kan vi sällan idag. Vi har så många val angående partner, jobb, boende och relationer mm att dagens vägledning sällan sträcker sig längre än det närmaste året. Dagens sierska tar betalt då hon ( skriver hon då människan är en hon) jobbar då hon faktiskt försörjer sig på sitt energiarbete. Vi kan behöva tänka lite annorlunda om moderna sierskan eller vägledningen vi får idag. Att vara extra tydlig i sin frågeställning är i dag oerhört viktigt-“som man frågar får man svar”! Vi kan hjälpa till med att vägleda och se hur energierna ligger just nu. Energin kan förändras över tid eller om man väljer andra vägar men oavsett är det en vägledning. Vad du sen väljer för väg är upp till dig. Väljer du att ändra tankesätt eller en attityd kring något (om så behövs) så har spådomen mycket större träffsäkerhet-alltså om man följer de råd vi får in kring energierna just nu. Vill man inte göra det som vore mest gynnsamt kanske det väntade resultatet kan dröja. Vi gör vårt bästa för att vägleda i en tid med så många val och konstellationer men idag är just det egna arbetet med sig själv extra viktigt. Visst finns tillfällen vi kan spå in med väldig stor exakthet men också oändliga variationer. Eller att ha ett tydligt mål och att sträva mot det även i tanken. Vi som dessutom är medium med kontakt med andra sidan har fortfarande samma jobb då andevärlden inte bryr sig om schema eller tid. Den kontakten är fortfarande lika som förr. Andevärlden bryr sig inte om vårt hektiska tempo eller vilket jobb vi väljer. De väljer att förmedla sig när de själva vill. Är det inte fantastiskt att just den kontakten inte har förändrats över tid?

Önskar er alla en fin fortsättning på helgen, kram!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke