Tillbaka i verkligheten med en fot på var sida om våra världar!

0

Älskar mitt arbete som medium men efter att inte ha tagit ledigt på ett och ett halvt år så var det dags; att nästan bara vara i “vår fysiska värld”! Att inte planera arbete eller vem som står på tur kändes lite ovant men jag kom fort in i en avstressad fas.

Innan jag åkte berättade jag för mitt lilla barnbarn, snart 2 1/2 år att jag skulle ta flygplanet och åka och bada. Det för att hon varje gång hon ser ett flygplan säger; ” Dom ska åka och bada”. Efter några dagar hade hon frågat sin mamma; “om inte mormor snart hade badat färdigt”? Jodå, mormor var på väg hem och fick träffa hjärtegullet redan dagen efter. Så mycket kärlek i det lilla livet! Men om sanningen ska fram så har mormor inte badat en enda gång! Vattnet så här tidigt på året ligger på ca 22 grader i Denia där jag bor när jag tar semester. Och denna kvinna hoppar inte i något som inte är uppvärmt till minst 27 grader! Men ibland får man förenkla kommunikationen lite.

Nu åter tillbaka på Tarotguiderna.se och mitt övriga mediala arbete med ny fräsch energi, love it! Jag hjälper dig med attraktionslagen, tala med andra sidan, medial vägledning, Coach i livsstilsförändringar( universitetsutbildad), distanshealing, Tarot, distansrening av hem-välj 30 min/ tel: 0939-2956 samtal i menyn på hemsidan Så, önskar alla mina tidigare och nya kunder välkomna ! Idag jobbar jag en kortis 12.30-13 samt 16-20.00. Tel :0939-2959 val; 89# Fakturakund:08- 505 23 660/ val:89 #

Imorgon Lördag jobbar jag 12-13.00 och Söndag 16-22.00.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke