Vad vill du ha mer av i ditt liv? Attraktionslagen 10.0 ger dig exakt det du attraherar.

0

Jag skulle vilja beskriva attraktionslagen som en skala. Om 1 är lägsta nivån och 10 högsta möjliga så förstår nog de flesta vart man vill vara på den skalan. Ett; motsvarar ungefär att rabbla affirmationer dagligen, 5; Rabbla affirmationer och tänka positivt. 10; Tro det jag tänker. Tro, tänka och känna mot mina mål- ja, det är då attraktionslagen fungerar.

För attraktionslagen är mer en frekvens som ger oss det vi önskar när vi tillåter det, det gör vi bara när vi ser målet för vårt inre. Tänker du ” jag kan aldrig få ekonomin att gå ihop-ja, då är det just det du attraherar. När man väl vet det vågar man inte gå tillbaka till sina gamla tankebanor mer. Vi attraherar exakt det vi tänker. Eller om det är en viss typ av människor man vill ha runt sig, det spelar egentligen inte nån roll vad vi önskar-allt vi önskar kan vi få när vi är på rätt frekvens. Nära skjuter ingen hare-som ordspråket säger.

När du hittat “stationen” eller frekvensen så svarar universum direkt och ger dig det du vill ha.

Tänk dig ditt liv som en film som du är regissör över; vad ska du skapa för film? Komedi, thriller, drama eller en skräckfilm? Vilka människor kommer du att spela med i filmen? Dryga typer eller härligt glada eller kärleksfulla människor? – Överför nu detta tänk till verkligheten och se ditt mål i ditt inre. Varför inte börja öva i små etapper; Jag möter bara glada och trevliga människor idag eller vill du möta otrevliga människor? Nä, de vill inte de flesta på det medvetna planet men många har en film som är som en självuppfyllande profetia som går på repeat dag efter dag. Hade varit en radiokanal som vi ogillade så skulle vi slå av eller byta kanal. Men när det gäller våra tankar så har vi svårare att förändra dem. Människan är ganska lat från grunden så det kan vara en orsak men när vi väl förstår oss på dessa saker och universums samverkan med tankarna så får vi fantastiska resultat.

Så- vill du förändra din verklighet så måste du börja göra om din syn på den-måla upp den nya värld eller film du vill se.

Ja, visst kan det vara svårt till en början men när du väl lärt dig knepet så kommer du aldrig mer vilja gå tillbaka till dina gamla tankebanor mer.

Kramar från mig/ Monika

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke