Månen-hur påverkas du av den?

0

Jag är ganska forskarbaserad och vetgirig, skulle därför gärna kunna berätta lite mer än jag gör idag men en vacker dag får vi kanske svar på en del frågor angående månen och dess eventuella påverkan på människor och djur.

Vi vet att månen påverkar ebb och flod. Många människor tycker sig också bli påverkade av månen. Blir du det?

Själv har jag faser som jag påverkas men ibland inte alls mer än min dragning till månen. Och ska sanningen fram så, ja-störs av ljuset vid fullmåne och får dra för lite extra. Tyvärr har jag som privatperson inte möjlighet att forska så djupt som jag skulle vilja, får därför hålla tillgodo med den forskning som redan finns.

Visste du att maneterna går upp till vattenytan vid fullmåne? skälet anses vara för att para sig men tänk om det är så att de t ex laddar energi också på det viset? Ja, vad vet vi? Att djuren påverkas i alla fall indirekt tror jag är naturligt. De är ju skygga av naturen och söker skydd mot andra djur, kan därför tänka mig att fullmånen stressar dem då de blir lättare avslöjade av ljuset. Men exakt inverkan finns ingen tydlig forskning på så pekar enkelriktat mot månens effekter. Förhoppningsvis får vi mer forskning i framtiden. Till dess får jag hålla tillgodo med den vetenskap som finns.

Men det hindrar ju inte att jag på hobbynivå samlar in människors egna upplevelser. Jag skulle vara tacksam att höra era upplevelser efter att dragit för ordentligt så inte ljuset är en faktor som stör. Jag själv sover oftast som bäst vid fullmåne såvida inte ljuset stör men jag har haft faser där jag varit stressad, gravid eller annan hormonell påverkan som jag tycker mig ha blivit mer störd av månen. Så min fråga till Er; berätta gärna sakligt hur du påverkas eller ej? Är tacksam för era kommentarer. Kram/ Monika

Jag finns på Tarotguiderna.se tel 0939-2959 val 89# Se schema, jobbar idag Lördag till 19 och imorgon 15-18 samt19-22.00 Varmt välkomna!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke