Vill du ta emot budskap från dina guider?

0

Du kan själv öva dig på att ta emot budskap från dina guider eller ditt högre jag, lite beroende var du själv står i din utveckling.

Oavsett om du har tränat upp din förmåga eller inte så kan alla ha en kontakt med sitt högre jag. Enklast är det att skapa kontakt när du är jordad/lugn och avstressad. Meditation är därför ett utmärkt redskap för att höra vad ditt högre jag vill förmedla till dig.

Är vi lite eller hyperstressade kan det vara svårt att ta in budskap och känslor. Så första steget är att lära dig att slappa av-är du inte van att meditera så kan du göra det enkelt för dig som att börja från 20 eller tio och räkna neråt till 0. Du kan föreställ dig siffrorna i olika färger för ditt inre. Som t ex nr 10 vit, nio – guld, åtta-grön osv. Du kan också använda ett ljus-titta på låga för att släppa fokus på annat som stör dig. När du klarar att sitta i lugnet mer än 30 sekunder kan du göra meditationen längre och bara vara i känslan. Hur känns andningen? Varm eller kall? Färg? Stressad-lugn? Värdera inte bara känn. När du bemästrar det kan du börja att ställa dig frågan du funderat på. Som t ex ; vilket är mitt nästa steg eller är jag på rätt väg? Ditt svar kan komma som en känsla, smak eller bild men också som text eller tanke. Till en början är det lättast att bara identifiera känslan; hur känns mitt svar; varmt, kallt, positivt eller negativt? Efter lite övning kan du lita på den info du får till dig och kan ta ut svängarna och ställa mer avancerade frågor och våga lita på det svar du får. Med tiden kan man höra svaren i sitt inre tydligare. Därför är det en bra nybörjarövning att försöka “känna” svaret på ställd fråga. Ditt högre jag eller dina guider vill dig bara ditt bästa så lita på det/dem. Kramar från mig/ Monika

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke