Här kommer en bra och enkel meditation eller avslappnings övning som hjälp när man behöver jorda sig. Till dig från mig!

0

Vatten står för känslor, därför är vatten i dubbel bemärkelse en bra övning när man behöver stilla sitt sinne!

Här delar jag med mig av en liten snabbmeditation för att stilla ett stressat sinne; tänk dig själv/ditt sinne som som vattnet som stormar eller krusar sig beroende på hur du känner dig. Träna att se vattnet lugna sig tills det blir alldeles lugnt på ytan och du kan se minsta lilla droppe falla ner på den lugna ytan. Detta kan ta allt från några sekunder till flera minuter i anspråk helt beroende på var du står just nu. När vattnet är helt lugnt kommer du att känna dig lugnare. Jag älskar denna tankeövning som lugnar mig när jag är splittrad eller stressad! Tänk på att andas med långa djupa andetag. Kram/ Monika

Denna vecka finns jag på Tarotguiderna.se

Onsdag 16-19.00

Torsdag 18-22.00

Fredag 11-13.00

Söndag 16-22 (med eventuellt nån timmas ledighet).

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke