Funderingar kring att bli spådd samt tips och råd

0

Visst är det härligt att vi har möjlighet att komma i kontakt med våra nära och kära! Många gånger kommer nära och kära för att dela med sig av sin andliga kunskap, ge råd och stöd, ge budskap, andra gånger kommer de bara för att visa att de finns med dig. Våra nära och kära på andra sidan vill att det ska gå bra för oss samt stödja när vi har det jobbigt. Även när du inte känner av närvaron så lita bara på att du har hjälp och stöd från de dina.

Jag som medium får ofta många frågor om allt mellan himmel och jord, ibland får jag svar på alla frågor men ibland blir mina guider tysta och då brukar det betyda att de inte anser det är så viktigt i det stora hela eller att det är frågor som jag kommer få svar på någonstans på vägen (läs den som ställt frågan).

Det är också vanligt att den som vill bli spådd önskar att det ska hända massor med saker, roliga saker eller önskade förändringar och ibland gör det också det men jag brukar säga att du måste själv göra förändringarna. Ibland handlar det om att förändra sitt tankearbete, negativa tankebanor eller handlingar. Och när vi börjar förändringsarbetet, ja, då brukar det hända saker! Men om man går i samma spår utan att få något positivt resultat kan man behöva göra justeringar i sitt liv och sina tankar för att få i gång ny fräsch energi i ens liv!

De gånger det “händer” mest är när du själv börjat förändringsarbetet och det är vanligt vid skilsmässor, arbetsbyten, flytt eller man jobbar med nya tankebanor och avgörande beslut som exempel. Går man kvar i samma hjulspår och önskar nya eller andra resultat då kan det dröja innan större positiva förändringar sker. Så mitt råd är att lyssna och lära till våra guider och nära och kära, för att börja vårt arbete mot nya mål, ju förr vi startar desto snabbare känner vi oss lättare om hjärtat och upplever nya positiva sidor eller händelser. Många gånger motarbetar vi förändringarna då det faktisk är jobbigt att kliva ur sin bekvämlighetszon men oj, vilka fina resultat vi får när vi vågar gå utanför det gamla vanliga tankesättet. Andevärlden ger aldrig råd som inte har positiv inverkan på våra liv!

Det var lite tankar från mig, kram på er alla! <3

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke